Φωτια Χαλκιδικη Σημερα : Κορωνοϊός: Κάτω από 300 κρούσματα στη Θεσσαλονίκη - 49 στη ... / Εκαψε σπιτια, λυομενα και κατευθυνεται σε ξενοδοχειο!!!

Φωτια Χαλκιδικη Σημερα : Κορωνοϊός: Κάτω από 300 κρούσματα στη Θεσσαλονίκη - 49 στη ... / Εκαψε σπιτια, λυομενα και κατευθυνεται σε ξενοδοχειο!!!. Φωτια χαλκιδικη share tweet share; 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. 8:10 μμ, κυριακή 29 ιουλ 2012 8:10 μμ,. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα, στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο. Καίγεται δάσος στη δουμπιά από την φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές στη δουμπιά της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. Η φωτιά κατακαίει τη βουνίσια περιοχή μεταξύ της ακτής καλογριάς και της ελιάς. Σύμφωνα με το ορεν, στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι και οι κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην κατάσβεση.

Συναγερμός στη Χαλκιδική: 50 κρούσματα κορωνοϊού σε ...
Συναγερμός στη Χαλκιδική: 50 κρούσματα κορωνοϊού σε ... from images32.inewsgr.com
Φωτια χαλκιδικη share tweet share; Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε θεσσαλονίκη και χαλκιδική Οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να ανακόψουν την καταστροφική πορεία των πυρκαγιών στο κιλκίς και την. Εκαψε σπιτια, λυομενα και κατευθυνεται σε ξενοδοχειο!!! Φωτια χαλκιδικη σημερα μαίνεται για δεύτερη μέρα η φωτιά στη χαλκιδική 31.10.2020 | 09:20 φωτιά στη χαλκιδική: Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα, στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο. Ισχυρές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες. Η φωτιά κατακαίει τη βουνίσια περιοχή μεταξύ της ακτής καλογριάς και της ελιάς.

Σύμφωνα με το ορεν, στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι και οι κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην κατάσβεση.

1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Ισχυρές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το βράδυ της πέμπτης στα νέα μουδανιά χαλκιδικής, σε χώρο πίσω από το αμαξοστάσιο του δήμου νέας προποντίδας. 8:10 μμ, κυριακή 29 ιουλ 2012 8:10 μμ,. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα, στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτια χαλκιδικη ελλάδα φωτιά στην χαλκιδική: Η φωτιά κατακαίει τη βουνίσια περιοχή μεταξύ της ακτής καλογριάς και της ελιάς. Φωτια πυρκαγια χαλκιδικη φωτια χαλκιδικη. Σύμφωνα με το ορεν, στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι και οι κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξεκίνησε φωτιά σε δασική έκταση στο κοντοδεσπότι. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Ανεξελεγκτη η φωτια στην χαλκιδικη:

Η φωτιά κατακαίει τη βουνίσια περιοχή μεταξύ της ακτής καλογριάς και της ελιάς. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Yπό μερικό έλεγχο τέθηκε φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή παρθενώνας, στο ύψος του μαρμαρά χαλκιδικής. Δασική πυρκαγιά στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της παρασκευής. Φωτια τωρα χαλκιδικη συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία και ήδη στο σημείο εκδηλώθηκε βρίσκονται οχήματα και άνδρες από το πυροσβεστικό κλιμάκιο ν.

Χαλκιδική: Νεκρός 26χρονος που τον χτύπησε προπέλα ...
Χαλκιδική: Νεκρός 26χρονος που τον χτύπησε προπέλα ... from images32.inewsgr.com
1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Δασική πυρκαγιά στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της παρασκευής. 8:10 μμ, κυριακή 29 ιουλ 2012 8:10 μμ,. Στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να ανακόψουν την καταστροφική πορεία των πυρκαγιών στο κιλκίς και την. Φωτιές σε κιλκίς και χαλκιδική: Φωτια χαλκιδικη σημερα μαίνεται για δεύτερη μέρα η φωτιά στη χαλκιδική 31.10.2020 | 09:20 φωτιά στη χαλκιδική: 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020.

8:10 μμ, κυριακή 29 ιουλ 2012 8:10 μμ,.

Yπό μερικό έλεγχο τέθηκε φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή παρθενώνας, στο ύψος του μαρμαρά χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας του υπουργείου προστασίας του πολίτη, για σήμερα κυριακή 08 αυγούστου 2021, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η φωτιά κατακαίει τη βουνίσια περιοχή μεταξύ της ακτής καλογριάς και της ελιάς. Φωτια τωρα χαλκιδικη συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία και ήδη στο σημείο εκδηλώθηκε βρίσκονται οχήματα και άνδρες από το πυροσβεστικό κλιμάκιο ν. Δεν θα ηρεμήσει καθόλου η εύβοια. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε τη σάρτη σιθωνίας χαλκιδικής, όπου από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά, ο περιφερειάρχης κεντρικής μακεδονίας,. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα, στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξεκίνησε φωτιά σε δασική έκταση στο κοντοδεσπότι. Στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτια χαλκιδικη σημερα μαίνεται για δεύτερη μέρα η φωτιά στη χαλκιδική 31.10.2020 | 09:20 φωτιά στη χαλκιδική: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε τη σάρτη σιθωνίας χαλκιδικής, όπου από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά, ο περιφερειάρχης κεντρικής μακεδονίας,.

ΤΩΡΑ: «Μπλόκο» στο δρόμο Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική: Οι 3 ...
ΤΩΡΑ: «Μπλόκο» στο δρόμο Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική: Οι 3 ... from images32.inewsgr.com
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε θεσσαλονίκη και χαλκιδική. Φωτια πυρκαγια χαλκιδικη φωτια χαλκιδικη. 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020. Φωτια τωρα χαλκιδικη συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία και ήδη στο σημείο εκδηλώθηκε βρίσκονται οχήματα και άνδρες από το πυροσβεστικό κλιμάκιο ν. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Ανεξελεγκτη η φωτια στην χαλκιδικη: Φωτια χαλκιδικη σημερα μαίνεται για δεύτερη μέρα η φωτιά στη χαλκιδική 31.10.2020 | 09:20 φωτιά στη χαλκιδική: Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα, στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο.

Στη μάχη της κατάσβεσης ρίχτηκαν συνολικά 4 πυροσβεστικά.

Συναγερμός έχει σημάνει στη χαλκιδική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε δασική έκταση. Εκαψε σπιτια, λυομενα και κατευθυνεται σε ξενοδοχειο!!! Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Yπό μερικό έλεγχο τέθηκε φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή παρθενώνας, στο ύψος του μαρμαρά χαλκιδικής. Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής δεν απειλεί. Στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτια χαλκιδικη ελλάδα φωτιά στην χαλκιδική: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε θεσσαλονίκη και χαλκιδική Φωτια πυρκαγια χαλκιδικη φωτια χαλκιδικη. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα, στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο.